Naiskodukaitse juhid käisid teadmisi omandamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Naiskodukaitse Valga ringkond koos Eesti välisministri Marina Kaljurannaga (keskel)
Pildil Naiskodukaitse Valga ringkond koos Eesti välisministri Marina Kaljurannaga (keskel) Foto: Tiina Lall

Möödunud nädalavahetusel said Tartumaa tervisespordikeskuses kokku Naiskodukaitse juhid üle Eesti. Kolmel päeval oli võimalus arutada kõigi oluliste teemade üle organisatsioonis ning lisaks omandati ka hulga vajalikke teadmisi juhtimise vallas.

Tartumaale saabus kokku üle 120 erineva tasandi juhi 15 Naiskodukaitse ringkonnast. Töötubades räägiti juhtide järelkasvu tagamisest, arenguvestluse olulisusest ning uute naiskodukaitsjate kaasamisest tegevusse. Kogu päeva jäi kõlama meeskonnatöö vajalikkus, sünergia juhtimises ning samas ka oskus delegeerida oma ülesandeid.

Toodi välja häid praktikaid, et tulemuslikuma meeskonnatöö saavu­ta­miseks on olulised usaldus, üksteise panuse väärtustamine ja tõhus tegutsemine. Oluliseks peeti ka tunnustussüsteemi kui kohest ja otsest tagasisidet vabatahtlikule, kes on pühendunud organisatsioonis kaasalöömisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles