Meistritiitlid läksid Otepää ja Valga palluritele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikolmikukohti jagus nii Otepääle, Valka, Tõrva kui Nõuni.
Esikolmikukohti jagus nii Otepääle, Valka, Tõrva kui Nõuni. Foto: Rein Leppik

Pühapäeval selgusid Tõrvas Riiska võrkpalliväljakutel käesoleva aasta Valgamaa meistrid rannavõrkpallis. Tiitlit käis nõutamas kuus naiste ja kümme meeste duot.

Naiste turniiril mängisid kõik paarid omavahel läbi ning võitjaks krooniti kõik kohtumised võitnud Anniki Jaama ja Monika Sild Otepäält. Teiseks tulid Grete Allilender ja Kadri Pilm Tõrvast ning ka kolmas koht kuulus Tõrva võistluspaarile Mari Loorman ning Kaja Mölder. Neile järgnesid Merlin Müür ja Kristiina Kopli Otepäält, Helen Elias ja Ethel Heidi Sepp Tõrvast ning Monika Poom ja Janika Lillipuu Tõrvast.

Meeste turniir viidi aga läbi kahes alagrupis, kus mõlema grupi kaks paremat asusid omavahel võitjat selgitama. Esimeses alagrupis olid parimad Maksim Ševtšenko ja Edgars Zalužinskis Valgast ning Kert Kärner ja Rein Uibo Otepäält. Teises grupis aga Martin Malm ja Egon Ilisson Tõrvast ning Lembit Uibo ja Aivar Pruuli Nõunist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles