Intervjuu: Õpetajaamet andis Anne Õunapuule energiat

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle nelja kümnendi õpetajaametis töötanud Anne Õunapuu plaanib vaba aega sisustada tegevustega, milleks muidu aega nappis: tantsida memmede tantsurühmas, kuulata muusikat ja lugeda raamatuid.
Üle nelja kümnendi õpetajaametis töötanud Anne Õunapuu plaanib vaba aega sisustada tegevustega, milleks muidu aega nappis: tantsida memmede tantsurühmas, kuulata muusikat ja lugeda raamatuid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavu jagas Tõrva gümnaasiumi pikaaegne keemiaõpetaja Anne Õunapuu oma tarkusi klassi ees 43. ja ühtlasi viimast aastat. Pensionile siirdunud pedagoog oli üks neljast tõrvakast, kes sai sel suvel linna kõrgeima autasu – Kuldmärgi. Edaspidi lubab ta teha kõiki tavalisi asju, milleks muidu aega ei olnud.

Kuidas möödus suvi nüüd, kus septembris enam klassi ette ei pea astuma?

«Ega ma tunnegi midagi erinevat. Tavaliselt olen augustis ametis olnud töökavade tegemisega ja uueks kooliaastaks valmistumisega, aga töökavad on valmis nagunii. Võtsime kodus suure remondi ette. Juuli alguses oli ekskursioon Valgevenesse ja mõni kokkutulek on ka olnud. Aeg-ajalt mõte liigub, et päris huvitav aeg saab nüüd olema koolita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles