Õnnelik õnnetus röövis mitmeks tunniks elektri

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoki kokkupõrkel elektripostiga murdus post keskelt pooleks ning jäi kolme meetri kõrgusele liinide najale rippu. Õnneks rakendus õnnetuse tagajärjel tekkinud lühisest automaatne rikkekaitse ning ohtu see inimestele ei kujutanud.
Veoki kokkupõrkel elektripostiga murdus post keskelt pooleks ning jäi kolme meetri kõrgusele liinide najale rippu. Õnneks rakendus õnnetuse tagajärjel tekkinud lühisest automaatne rikkekaitse ning ohtu see inimestele ei kujutanud. Foto: Taavi Niittee

Reedel murdis Tõrvas veok ümberpööramise käigus pooleks elektriposti, mille ülemine osa liinidele rippu jäi. Mitu peret jäi tundideks elektrita, inimesed õnneks kannatada ei saanud.

Juhtum leidis aset Tõrvas Kooli ja Liiva tänava ristil õhtul kella nelja paiku, kus Volvo veokit juhtinud 55aastane mees masinat ümber pöörates tänavavalgustusega elektriposti nõnda tugevalt riivas, et see otsekui tuletikk pooleks praksatas ja maapinnast mõne meetri kõrgusele rippuma jäi. Juhi enese kohale kutsutud päästjad ja politsei tagasid ümbruse turvalisuse ning edastasid teate elektrikutele – veendumaks, et liinid pinge all poleks.

«Õnneks midagi ohtlikku sellest situatsioonist ei kujunenud, kuna tänapäeval reageerivad elektrikud väga operatiivselt ja kiiresti,» rääkis Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles