Aarete leidmiseks kulus üle kuue tunni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks aaretejahi õnnelikest võitjatest oli Valgamaalase fotograaf Arvo Meeks, kes leidis Valga aarde õnnitluslehe üles Pedeli jõe ääres paikneva Muna tipust.
Üks aaretejahi õnnelikest võitjatest oli Valgamaalase fotograaf Arvo Meeks, kes leidis Valga aarde õnnitluslehe üles Pedeli jõe ääres paikneva Muna tipust. Foto: Kaja Mõts

Valga maakonna 96. sünnipäeva tähistati sellelgi aastal aardejahiga, mis startis teisipäeva keskpäeval. Esimene aare tuli päevavalgele juba poole tunni pärast.

Iga Valgamaa omavalitsuse territooriumile oli peidetud legendi kohaselt aardekott, milles maakonna ettevõtete ja asutuste toodang või teenus. Kuna Valgamaal on 13 omavalitsust, oli ka samapalju kotte, mis sisult kõik erinevad.

Kuna aardekotis oli ka lihatooteid ja magusat kraami, olid kotid tegelikult ise siiski ootel maavalitsuses. Linnades-valdades tuli üles otsida A5-formaadis õnnitlusleht, millel telefoninumber, kuhu esimesel õnnelikul leidjal tuli helistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles