Muusika­päeval kõlab Elroni rongis elav muusika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Laas
Kristel Laas Foto: Ardi Truija

Laupäeva hommikul annavad muusikud Tallinna–Keila ja Keila–Tallinna rongireisidel. Kontsert rongis juhatab sisse rahvusvahelise muusikapäeva Eestis.

Tallinna–Keila–Tallinna rongis loob rahvusvahelise muusikapäeva hommikul meeleolu tandem noori muusikuid akordioni ja lauluga. Kõlavad tuntud klassikalise muusika palad Mozarti, Rossini ja Bizet’ loomingust, aga ka kergem klassikaline muusika. Kontserdil rongis musitseerivad rahvusooperi Estonia solist metsosopran Triin Ella ning Eesti heliloojate, lauljate ja tantsijatega koostööd tegev akordionist Kristel Laas.

«Juba traditsiooniliselt saadab Elron rahvusvahelisel muusikapäeval rongi liinile koos muusikutega. Elav muusika laupäevahommikuses rongis aitab selgesti märgata, milline on muusika roll ja tähtsus igapäevaelus. Samuti loodame, et kontsert annab kõigile kuulajatele hea meeleolu terveks päevaks,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles