Varblaste pere linna ei kipu

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elupõline Hargla mees Harri Varblane ei ole vaatamata pensionieale jalgu seinale visanud ning pakub juba viimased 15 aastat heina- ja silotegemise teenust. Fotol koos oma ustavate sõpradega, kes saadavad teda ka jahilkäikudel.
Elupõline Hargla mees Harri Varblane ei ole vaatamata pensionieale jalgu seinale visanud ning pakub juba viimased 15 aastat heina- ja silotegemise teenust. Fotol koos oma ustavate sõpradega, kes saadavad teda ka jahilkäikudel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Oma 1928. aastal ehitatud vanavanemate talus elavad Julia ja Harri Varblane ei ole mitte väljateenitud vanaduspuhkusele jäänud, vaid teenivad oma piskule pensionile lisa. 63aastane ukrainlanna Julia on rakkes Mõniste kaupluses ja 66aastane Harri tegeleb väikest viisi ettevõtlusega.

Nende majapidamisest pole võimalik niisama mööda kõndida, sest pilku püüab perenaise kujundatud iluaed, kus kasvamas hulgaliselt lilli, ilupuid ja põõsaid, mille keskel kujukesed ja kompositsioonid.

«See on abikaasa suur hobi: oleme korra ka maakonna kauni kodu konkursil tunnustuse saanud,» rääkis väravale vastu rutanud peremees vastuseks küsimusele, samal ajal oma kaht toredat beagle’i tõugu koera keelitades, kes külaliste tulekust õhinas olid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles