Ettevõtja Märt Piir tegi oma firmale restardi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea veerand sajandit ettevõtjana rakkes olnud Märt Piir on arvamusel, et edukas ettevõtja peab ajaga kaasas käima, olema avatud ning missioonitundega.
Pea veerand sajandit ettevõtjana rakkes olnud Märt Piir on arvamusel, et edukas ettevõtja peab ajaga kaasas käima, olema avatud ning missioonitundega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kümme aastat liiva- ja kruusakarjääride majandamisega tegelenud Märt Piir alustas hiljuti betoonitootmist. Tulevikus plaanib ta Valgas tööd pakkuda pea poole­sajale inimesele.

Ettevõtluspäeval Valgas rääkis Piir, kellel järgmisel aastal möödub veerand sajandit ettevõtlusega alustamisest, oma firma loo. «1992. aastal, kui ühemehefirma asutasin, oli kõik lubatud ning pea kõik ajasid äri: ostsid ja müüsid. Eks minagi seetõttu vahendusfirma asutasin,» põhjendas ta ettevõtjaks hakkamist.

Mõne aasta pärast, 1997. aastal, registreeris ta firma ümber PM Kaubandusgrupp OÜks. «Tegeliku ettevõtlusega hakkasin pihta 2006. aastal, mil alustasin liiva ja kruusa kaevandamisega ning karjääride majandamisega. Võib öelda, et selle ajani teenisin raha, mida taas investeerida, et luua töökoht, kus saaksin ise töötada ja raha teenida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles