Taarapunkti hõivanud isikud häirivad linlasi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi pressiesindaja Katrin Batsi kinnitusel on taarapunkt avalikuks kasutamiseks ning poel pole õigust sealt taarat tagastavaid inimesi ära ajada, olgu nad asotsiaalsed või mitte. Edaspidi lubas Rimi siiski jälgida, et kliendid saaksid mugavalt pudeleid tagastada. Pildil olevad isikud ei ole teemaga seotud.
Rimi pressiesindaja Katrin Batsi kinnitusel on taarapunkt avalikuks kasutamiseks ning poel pole õigust sealt taarat tagastavaid inimesi ära ajada, olgu nad asotsiaalsed või mitte. Edaspidi lubas Rimi siiski jälgida, et kliendid saaksid mugavalt pudeleid tagastada. Pildil olevad isikud ei ole teemaga seotud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nii mõnigi kaksiklinna elanik on mures, et ei saa Valga Rimi taaratagastuspunkti tühje pudeleid-purke viia, sest selle on hõivanud ebameeldiva käitumisega isikud.

Ajalehe Ziemeļlatvija ajakirjanik Inga Karpova rääkis, et tema poole pöördus sel nädalal murelik Valka naine, kes kurtis, et kaksiklinna Eesti poolel piiri lähedal asuva Rimi taarapunkti ei saa taarat tagastada, kuna punkti on okupeerinud agressiivse olekuga asotsiaalid. «Turvatöötajad nendega ei tegele, vaid seisavad niisama kassa juures,» ütles valkalanna.

Üks Valga naisterahvas aga rääkis Valgamaalasele, et kui ta hiljuti taarapunktist möödus, küsisid seal viibinud mehed temalt üsna ebaviisakal moel, kas tal on võimalik neid autoga transportida. Saanud eitava vastuse, kostitasid nad naist sõnaga «nõid». Tõsi küll, seda vahejuhtumit pidas naisterahvas pigem naljakaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles