Imeline vanaema kiidab oma ühtehoidvat peret

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe lapse ema ja kolme lapselapse vanaema Leili Elbrecht on tegus, nooruslik ja elurõõmus naine, kes leiab igapäevatöö kõrval päevakeskuses mahti tantsida rahvatantsurühmas, kududa kangastelgedel vaipu ning hoolitseda oma erivajadustega lapselapse eest.
Kahe lapse ema ja kolme lapselapse vanaema Leili Elbrecht on tegus, nooruslik ja elurõõmus naine, kes leiab igapäevatöö kõrval päevakeskuses mahti tantsida rahvatantsurühmas, kududa kangastelgedel vaipu ning hoolitseda oma erivajadustega lapselapse eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üks kümnest imelisest vanaemast-vanaisast, kes täna riikliku tunnustuse osaliseks saab, on Ala külas elav nooruslik ja südamlik Leili Elbrecht, kellel kolm tänulikku lapselast.

Ala päevakeskuses ametis olev Elbrecht on kleenuke heledapäine naine, säravate silmade ja avali olekuga.

«Kui selle uudise teada sain, oli esimene küsimus: miks just mina? Ei saanud seetõttu mitu ööd magada. Mõtlesin ikka, millega selle tiitli olen ära teeninud,» kirjeldas ta esimesi emotsioone pärast tunnustusest teadasaamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles