Fond paneb huvitegevusele õla alla

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks võimalustest Tõrvas, mida varem ei ole olnud, on alates oktoobrist treeningutega alustav JJ-Street Tantsukool. JJ-Street Crew liikme Mari Venski eestvedamisel hakkavad Tõrvas kaks korda kuus toimuma treeninglaagrid, kus huvilised saavad õppida mitut tantsustiili.
Üks võimalustest Tõrvas, mida varem ei ole olnud, on alates oktoobrist treeningutega alustav JJ-Street Tantsukool. JJ-Street Crew liikme Mari Venski eestvedamisel hakkavad Tõrvas kaks korda kuus toimuma treeninglaagrid, kus huvilised saavad õppida mitut tantsustiili. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva linna ning Helme, Hummuli ja Põdrala valla noored saavad vajadusel taotleda toetust huviringides osalemiseks.

Huvitegevuse fond toetab noorte enesearengut, pakkudes võimalusi osaleda ringides. Täpsemalt saab fondi abil kompenseerida transpordikulude, aga ka osalustasude ning huviringis osalemiseks vajalike vahendite maksumust.

Tõrva Noorte Liidu juhatuse liikme Margo Metsoja sõnul on fondi sihtgrupp noored vanuses 7–26 eluaastat, kes soovivad mõnes huviringis osaleda, kuid kel puuduvad selleks võimalused ja vahendid. «Ühe noore kohta on võimalik toetust küsida kuni 300 eurot õppeaastas. Sealjuures ei pea seda summat taotlema korraga: mõttekam ongi seda teha lühemate perioodide kaupa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles