Tõrvalanna tõi suurvõistlustelt kaks hõbedat

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatejooksuvõistlused, nii N45 4 x 100 kui ka 4 x 400, milles hõbemedalid võideti ja millest mõlemas osales ka Piret Granovskaja (pildil vasakult esimene), peeti võistluste viimasel päeval. Mõlemad distantsid joosti samas koosseisus.
Teatejooksuvõistlused, nii N45 4 x 100 kui ka 4 x 400, milles hõbemedalid võideti ja millest mõlemas osales ka Piret Granovskaja (pildil vasakult esimene), peeti võistluste viimasel päeval. Mõlemad distantsid joosti samas koosseisus. Foto: Erakogu

Tõrvalanna Piret Granovskaja tuli Austraaliast seenioride maailmameistrivõistlustelt tagasi kahe hõbemedaliga. Lisaks tegi ta tublisid tulemusi teistelgi aladel.

Granovskaja osales 26. oktoobrist 6. novembrini Austraalias Perthis korraldatud seenioride maailmameistrivõistlustel, kus osalejaid kokku nelja tuhande ümber, ning võitis Eesti teatejooksuneliku koosseisus kaks hõbemedalit. Teatejooksuvõistlused, nii N45 4 x 100 kui ka 4 x 400, milles hõbemedalid võideti ja millest mõlemas osales ka Granovskaja, peeti võistluste viimasel päeval.

Tublideks tulemusteks võib lugeda ka Granovskaja 100 meetri jooksu viiendat kohta ajaga 13.18, 200 meetri finaali kaheksandat kohta ajaga 27.41 ning kaugushüppe neljandat kohta tulemusega 4,57.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles