Selgus Kagu politseijaoskonna juht

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagu politseijaoskonna juht Helmer Hallik
Kagu politseijaoskonna juht Helmer Hallik Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Kagu politseijaoskonna juhi konkursi võitis senine Põlva politseijaoskonna juht Helmer Hallik, andis teada politsei- ja piirivalveamet.

Lõuna prefekt Tarmo Kohvi sõnul on Helmer Hallik väga suurte kogemustega ja võimekas juht, kes on oma tegude ja ideedega eeskujuks kõikidele kolleegidele. Seda kinnitab ka fakt, et mullu novembris omistati Helmer Hallikule politsei- ja piirivalve aastapäeva aktusel aasta liidri tiitel.

„Konkursi võitnud Helmeril on uuest loodavast jaoskonnast väga selge ja kindel visioon, ta väärtustab õppimist, tähtsustab inimestevahelist usaldust ja ta teab, et igaühe panusest sõltub meeskonna tugevus ja kogukonna turvalisus. Helmerit ootavad ees rasked, ent põnevad ajad ning sellel teel on tal minu ja teiste kolleegide kindel toetus ja õlatunne. Üheskoos loome parima politsei!" kinnitas Kohv.

Senine Põlva politseijaoskonna juht Hallik tunneb enda sõnul uue ameti eest suurt uhkust aga ka suurt vastutust. Vastutust eelkõige Kagu piikonna elanike ning sealsete kolleegide ees.

„Uue loodava politseijaoskonna kujul näen ma võimalust teha meie inimestele paremat organisatsiooni ning suurendada seeläbi ka meie elanikkonna turvalisust. Minu prioriteet on inimene ise ja seda nii töötaja kui ka piirkonna elaniku näol,“ lisas Hallik.

Ta kinnitab, et Kagu politseijaoskonna loomisega ei kao praegustest asukohtadest -- sealhulgas Valgamaal -- ei teenindused ega inimestega täidetud politseimajad. Olulisel määral muutub vaid jaoskonna juhtimisstruktuur. Praeguste jaoskondade teenindajad, menetlejad ja piirkonnapolitseinikud jäävad oma praegustele töökohtadele samades ruumides, samuti ei saa sellest muudatusest mõjutatud politsei pakutavad teenused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles