Ralli kadumine võtab majutajatelt hulga kliente

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks motospordihuviliste meele lahutamisele on viimasel seitsmel suvel sõidetud ralli meeskonnad ja külastajate hulgad toonud lisasissetulekut kohalikele majutus- ja toitlustusettevõtetele.
Lisaks motospordihuviliste meele lahutamisele on viimasel seitsmel suvel sõidetud ralli meeskonnad ja külastajate hulgad toonud lisasissetulekut kohalikele majutus- ja toitlustusettevõtetele. Foto: Rein Säinas

Järgmisel aastal Baltikumi suurimat autospordisündmust Rally Estoniat ei tule. Seetõttu jääb mõnigi Valgamaa majutusasutus ilma ka seal tavaliselt ööbinud meeskondadest ja külastajatest.

Osa 2010. aastast saati korraldatud rallist on kulgenud ka Valgamaa teedel, tänavu näiteks Tatra–Otepää–Sangaste, Otepää–Kääriku–Kurevere ja Sillaotsa–Restu maanteel.

Otepää turismiinfokeskuse infokonsultant Lea Ilp ütles, et kuna ralli hoolduspark asus Tehvandil, olid Otepää piirkonna hotellid hooldusmeeskondadega hõivatud. Ralli andis võimaluse Valgamaad ka mujal tutvustada. «Ise käisime kaks aastat turismitelgiga Tartus Valgamaad tutvustamas. Meil on turismikonverentsid tulemas, võib-olla seal tuleb ka see jutuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles