Uus põrandamäng õpetab mudilasi ohte märkama

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Aga Mina juhatuse liige Getter Toome ja MTÜ Operation Lifesaver Estonia juhatuse esimees Tamo Vahemets on mänge viinud paljudesse lasteaedadesse.
MTÜ Aga Mina juhatuse liige Getter Toome ja MTÜ Operation Lifesaver Estonia juhatuse esimees Tamo Vahemets on mänge viinud paljudesse lasteaedadesse. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tsirguliina lasteaed Õnnelind ja Puka lasteaed pääsesid enam kui kahesaja kandidaadi seast nende õnnelike sekka, kes saavad ohutusalase põrandamängu.

Tsirguliina lasteaia juhataja Ilme Sitik sõnas, et kuna tegemist on vahva ja õpetliku mänguga, oli suur rõõm valituks osutuda. «Aitäh ka meie õpetaja Sigritile, kes peamiselt asjad enda kätte võttis ja taotlemisega tegeles.»

«Aga Mina» on loovust arendav põrandamäng kolme- kuni seitsmeaastastele lastele, et laiendada nende teadmisi ohutusest. Mängides saab teada, kuidas vältida vigastuste tekkimist kodus, mänguväljakutel, rannas, matkal, aga ka liikluses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles