Omavalitsused jagavad kommi ja mett

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgast sai kutse suurperede peole 150 last. Pärast laulu ja luuletuste esitamist jõuluvanale said kingikotid kätte ka Parmenenkovide pere lapsed, kellest Ilja ja Ksenja on tuntust kogunud nii lauljate kui peotantsijatena.
Valgast sai kutse suurperede peole 150 last. Pärast laulu ja luuletuste esitamist jõuluvanale said kingikotid kätte ka Parmenenkovide pere lapsed, kellest Ilja ja Ksenja on tuntust kogunud nii lauljate kui peotantsijatena. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa omavalitsused teevad jõulude ajal kingituste ja pidudega rõõmu nii lastele, vanuritele kui puudust kannatavatele peredele.

Tõrvas saavad tasuta kommipaki kõik eelkooliealised lapsed teisest eluaastast 4. klassis õppivateni. Linnalt on võimalik taotleda jõulutoetust toitjakaotuspensioni saavatel lastel ning suurperedel, kus kolm ja rohkem alla 18aastast. «Toetust maksab sotsiaalabiamet välja avalduse alusel 15.–28. detsembrini,» selgitas Tõrva abilinnapea Piret Karu.

Otepää vallavalitsus kingib kõigile kuni 12aastastele valla lastele kommipaki. Eakatele alates 80. eluaastast läheb kingiks meepurk. 16. detsembril korraldas vald eakate jõulupeo, kus esinesid Toomas ja Tauri Anni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles