Kokku põrkasid veo- ja sõiduauto

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Karjatnurme külas 8. jaanuaril
Liiklusõnnetus Karjatnurme külas 8. jaanuaril Foto: Politsei

Politsei Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keiski info kohaselt põrkasid pühapäeval kell 16.47 Valgamaal Helme vallas Karjatnurmes kokku veo- ja sõiduauto. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad autod teelt välja kraavi.

 19-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Toyota Camry üle, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veoautoga Daf, mida juhtis 54-aastane mees. Kaks inimest,Toyota juht ja kaasreisija, 21-aastane naine, toimetati Valga haiglasse kontrolli.

 Kuna veoauto haagis jäi risti teele, oli piirkonnas liiklus sõiduteel mitmeid tunde häiritud. Veel kell 19 reguleeris seal liiklust politsei.

Üks kodanik, kes juhtus sealt mööda sõitma Viljandist Valka suunduva liinibussiga, ütles, et nende buss seisis avariipaigal pea tund aega, enne kui liikuma sai, kuna sõidusuund oli kraavipaiskunud veoauto haagise tõttu kinni ja liiklus oli häiritud .Tema sõnul said haagisest esialgu mööda sõita küll sõiduautod, kuid mitte suuremad transpordivahendid. Helistanud kodaniku sõnul oli sõidutee avariipaigas väga libe.

Politsei pressiesindaja kinnitusel olid mõlemad juhid kained, rehvid ja turvavarustus nõuetele vastav. Avarii põhjused selgitab välja uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles