Erakonna liikmed ootavad Pevkurilt suuremat kaasamist

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna uus esimees Hanno Pevkur (vasakul) koos oma vastaskandidaadi Kristen Michaliga, kes kogus 635 erakonna liikme toetuse Pevkuri 1048 vastu.
Reformierakonna uus esimees Hanno Pevkur (vasakul) koos oma vastaskandidaadi Kristen Michaliga, kes kogus 635 erakonna liikme toetuse Pevkuri 1048 vastu. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Valgamaalasega suhelnud reformierakondlaste peamine soov on, et uus juht nende mõtteid partei suunamisel rohkem arvestaks. Samuti loodavad nad, et Valgamaa puhul tulevad kaalumisele maksusoodustused.

Kõik ajalehega suhelnud kohalikud oravaparteilased olid rahul, et erakonna uueks esimeheks sai valitud Hanno Pevkur. Kõige rohkem mainisid nad olulise ootusena seda, mida nädalavahetusel Reformierakonna uueks juhiks valitud Pevkur oma kampaanias ka lubas: erakonna kaasavamat juhtimist ja rohkem arvestamist kaugemate regioonidega.

«Meile meeldiski ta sellepärast, et lubas rohkem kaasata piirkondi erakonna juhtimisse,» võttis Valga maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ivat Unt kokku suure osa Valgamaa reformierakondlaste arvamuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles