Jahimehe koduõuel lasti maha rebane

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvalane Kalev Kriisa näitab seda kohta, kus sagel tema aeda külastanud rebane maha lasti ja surnuna auto peale pandi.
Tõrvalane Kalev Kriisa näitab seda kohta, kus sagel tema aeda külastanud rebane maha lasti ja surnuna auto peale pandi. Foto: Vello Jaska

Pühapäeva varahommikul avastas Tõrvas elav jahimees Kalev Kriisa oma koduõuelt vereloigu. Jahimehel on alust arvata, et ööl vastu pühapäeva umbes kella kahe paiku lasti tema õuel söömas käinud rebane maha.

Kriisa rääkis Valgamaalasele, et ta pani oma maja juurde rebasele toitu ning loom käis seda öösiti söömas. Pühapäeva hommikul aga avastas mees õue pealt lisaks vereloigule ka vererea ja jalajäljed, mis maja juurest tänavale viivad.

Kriisa sõnutsi kuuluvad jäljed mehele ja naisele, samuti leidis ta suitsukoni selle koha pealt, kus neil tõenäoliselt auto seisis. Kriisa laskjaid ei näinud, samuti oli maha lastud rebane kaasa viidud.

"Linnas on seaduse järgi jahipidamine keelatud, see on salaküttimine," ütles Kriisa. "Mul on seda emotsionaalselt raske taluda, et minu õuel rebane maha lasti," lisas jahimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles