Koolinoored tuunisid tooteid Tsentris

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väimela puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskust Tsenter külastas 20 Valgamaa õppurit, kes said keskuses tehtud ringkäigul uudistada selles kasutatavaid kaasaegseid  tehnoloogiaid ja moodsaid masinaid-seadmeid.
Väimela puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskust Tsenter külastas 20 Valgamaa õppurit, kes said keskuses tehtud ringkäigul uudistada selles kasutatavaid kaasaegseid tehnoloogiaid ja moodsaid masinaid-seadmeid. Foto: Anneli Kattai

Valgamaa õpilasfirmade noored külastasid Väimelas puidutöötlemise kompetentsikeskust Tsenter ning said sealt head nõu oma puittoodete arendamiseks ja tuunimiseks.

Ala põhikooli 7. klassi õpilane Kevin Köster, kes on minifirma WoodBoard liige, ütles, et sai Tsentrist häid mõtteid ja soovitusi. «Meid on minifirmas neli meeskonnaliiget, kaks poissi ja kaks tüdrukut, ning teeme puidust serveerimisaluseid. Oleme käinud juba kolmel laadal, kus oleme neid müünud 16. Lähemal ajal plaanime minna Tallinnasse õpilasfirmade laadale oma tooteid tutvustama ja turustama.»

Tooteid valmistavad noored kooli käsitööklassis. Serveerimisalused valmivad käsitööna ning toorainega, milleks on männi liimpuitkilp, varustab noori Tõrva ettevõte Scandinavian Furniture.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles