Tööraamatute toomisega pole kiiret

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klienditeeninduse peaspetsialisti Liivi Pundi sõnul suhtusid Valgamaa inimesed tööraamatutega seonduvasse teatesse rahulikult ja Valga büroos järjekordi ei tekkinud.
Klienditeeninduse peaspetsialisti Liivi Pundi sõnul suhtusid Valgamaa inimesed tööraamatutega seonduvasse teatesse rahulikult ja Valga büroos järjekordi ei tekkinud. Foto: Eeva Nugis / Valgamaalane

Üleskutse tuua tööraamat sotsiaalkindlustusametisse on tekitanud segadust ja ameti kohalikes büroodes ummikuid. Valga osakonnaski käis eelmisel nädalal seetõttu rahvast tavapärasest rohkem.

Amet saatis üle-eelmise nädala lõpul laiali pressiteate, kus inimesi kutsuti tööraamatuid neile tooma. Teade oli määratud inimestele, kes töötanud enne 1999. aastat ega saa veel pensioni.

Üle Eesti ummistusid kohalikud bürood tööraamatu toojatest: sotsiaalkindlustusameti kommunikatsioonijuhi Kaili Uusmaa sõnul oli üleskutsele reageerijaid kokku ligi 3000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles