Siberi võmm lahendas Otepääl tütarlapse surmajuhtumit

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veikko Tääri kehastatav Siberi võmm Viktor Korol üritab parasjagu kohvik l.u.m.i laua taga Kristo Veinbergi mängitud noormehelt teada saada, mis asjaolud ümbritsevad Tehvandilt leitud tütarlapse surma.
Veikko Tääri kehastatav Siberi võmm Viktor Korol üritab parasjagu kohvik l.u.m.i laua taga Kristo Veinbergi mängitud noormehelt teada saada, mis asjaolud ümbritsevad Tehvandilt leitud tütarlapse surma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl filmiti teisipäeval ja kolmapäeval krimisarja «Siberi võmm». Viktor Korol ja Anders Prikk uurisid sedapuhku, millistel asjaoludel suri sünnipäevalt lahkunud tütarlaps.

Kui Valgamaalase reporter koos fotograafiga kohvikusse l.u.m.i jõudis, ei saanud sinna kohe siseneda, sest režissööri esimene assistent Kelly Väli žestikuleeris, et ruumis on vaja vaikust. Filmiti sarja uue hooaja viiendat episoodi.

Kohviku akna all laua taga istus näitleja Veikko Täär ehk Siberi võmm Viktor Korol. Tema vastas aga oli teatri Must Kast näitleja Kristo Veinberg, kes mängis noormeest, kellelt Täär üritas teada saada, mis juhtus pärast noortevahelist jagelemist sünnipäevapeolt lahkunud Bellaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles