Ehitusfirma juhi hobi on loomapidamine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Erlend Jablonski suur kirg on loomad. Lisaks lihaveistele, koertele ja kassidele on talus elupaiga leidnud kaks pesukaru ja neli poni. Lähiajal on plaanis soetada ka eri sorti linde.
Ettevõtja Erlend Jablonski suur kirg on loomad. Lisaks lihaveistele, koertele ja kassidele on talus elupaiga leidnud kaks pesukaru ja neli poni. Lähiajal on plaanis soetada ka eri sorti linde. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummuli vallas üheksalapselises peres üles kasvanud Erlend Jablonski rajas seitse aastat tagasi oma kodu Õru valda. Elu parimaks otsuseks peab mees ettevõtlusega alustamist. Ta asutas ehitusfirma ning tegeleb ka loomapidamisega.

Õruste külas asuvas majapidamises tervitas meid valju haukumisega kolm koduvalvurit. Peremehe ehitatud hubases maakodus võõrustasid meid peale peremehe ka tema abikaasa Gerdy ja kaks uudishimulikku poisipõnni, kellest üks kahe- ja teine viieaastane.

«Olen maal sündinud ja kasvanud. Kodus pidasid vanemad loomi ning olen maaeluga harjunud. Elasin paar aastat ka Valgas korteris, kuid sain aru, et linnaelu pole minu jaoks. Ehitasin siia Õruste külla perele elumaja, uue maja valmimise järel saab sellest saunakompleks-külalistemaja,» tutvustas mees oma elamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles