Perefirma tegutseb raskuste kiuste

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastakümneid Õrus elanud Gennadi ja Ljudmilla Jurjeva on mures maapoodide tuleviku pärast. Läti odav alkohol ja ketikaupluste odavamad hinnad on maapoodide käivet ja külastajate arvu vähendanud.
Aastakümneid Õrus elanud Gennadi ja Ljudmilla Jurjeva on mures maapoodide tuleviku pärast. Läti odav alkohol ja ketikaupluste odavamad hinnad on maapoodide käivet ja külastajate arvu vähendanud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Õrus Valga–Tartu maantee vahetusläheduses on iga päev hommikust hilisõhtuni avatud FIE Ljudmilla Jurjeva Kullipesa kauplus, mis sisuliselt tegutseb perefirmana, kus rakkes ka abikaasa Gennadi Jurjev.

«On nii häid kui halbu aegu, kuid peamine on, et äri tegutseb ning kohalik rahvas ja ka möödasõitjad siia ikka sisse astuvad ja kaupa ostavad,» ütles veerand sajandit ettevõtjana tegutsenud Ljudmilla Jurjeva. «Olen siin 40 aastat elanud, töötanud nõukaajal sööklas, kus tõusin nõudepesijast kokaks ja söökla juhatajaks ning seejärel perefirma loonud. Mulle meeldib töö, mida teen, meeldib inimestega suhelda,» nentis sügisel 63aastaseks saav Jurjeva.

35 aastat Õrus elanud Gennadi on eluaeg teinud inseneritööd ning alles pensionile jäädes pühendunud perefirma tegemistesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles