Tehvandil võistlevad laskesuusatipud

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval Eesti teateneliku koosseisus teisena startinud Grete Gaim tegi igati tubli võistluse. Nelik, millesse kuulusid veel Kristel Viigipuu, Johan Talihärm ja Robert Heldna, lõpetas paaristeatesõidu 15. kohal.
Kolmapäeval Eesti teateneliku koosseisus teisena startinud Grete Gaim tegi igati tubli võistluse. Nelik, millesse kuulusid veel Kristel Viigipuu, Johan Talihärm ja Robert Heldna, lõpetas paaristeatesõidu 15. kohal. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Eile talvepealinnas alanud suur rahvusvaheline spordiüritus – IBU karikasarja hooaja lõppvõistlus – on kohale toonud sporditipud enam kui kolmekümnest riigist.

8.–12. märtsini kestev karikasarja kaheksas ja viimane etapp laskesuusatamises Tehvandi spordikeskuses algas paaris- ja segateatevõistlusega. Kokku võtab võistlustest osa 32 riiki, nende hulgas asub tegusid tegema ka Eesti koondise koosseis, kuhu praegustel andmetel kuuluvad Kauri Kõiv, Johan Talihärm, Tarvi Sikk, Jüri Uha, Hans Kristen Rootalu, Regina Oja, Kristel Viigipuu, Grete Gaim ja Mari Uha.

Kolmapäeval esimese alana kavas olnud paaristeatesõidu võitis Norra võistkond, teiseks tuli Rootsi ja kolmandale kohale Saksamaa laskesuusaduo. Eesti teatevõistkond koosseisus Regina Oja ja Tarvi Sikk tuli kokkuvõttes

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles