Saabus ajalooline hetk Valgamaalase toimetuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile külastas Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid oma saatemeeskonnaga ka Valgamaalase toimetust. See oli ajalooline sündmus, sest varem ei ole maakonnalehte ükski Eesti president külastanud.

Täpselt kell 14.30 sõitsid toimetuse ees asuvale parkimisplatsile autod ning ühest neist väljus president. Teda oli vastu võtmas ja tervitamas Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha ning üheskoos ajakirjanike ja presidendi saatjatega suunduti toimetuse ruumidesse.

Peatoimetaja tutvustas presidendile Valgamaalase toimetust ja rääkis maakonnalehest.

«Tegelikult ei olegi toimetus nii väike, eeldasin siia tulles, et on hoopis väiksemad ruumid ja vähem inimesi. Teie maakonnas on ajakirjandus hästi esindatud. Eile Tõrvas olles kohtusin noortega, kes samuti ajalehte välja annavad ja raadiosaateidki teevad,» sõnas president.

Toimetusele ring peale tehtud, siirdus president peatoimetajaga puhketuppa, kus andis intervjuu. «Teil on väga hubane toimetus. Oli meeldiv teid külastada,» sõnas president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles