Lüllemäe mees korraldas rahvusvahelise tantsupäeva

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Line-tantsupäev tõi taaskord Lüllemäele kokku enam kui sada tantsijat üle Eesti ja ka Lätist – suur ettevõtmine ühe väikese kultuurimaja väikese ja tegusa tantsutrupi jaoks.
Line-tantsupäev tõi taaskord Lüllemäele kokku enam kui sada tantsijat üle Eesti ja ka Lätist – suur ettevõtmine ühe väikese kultuurimaja väikese ja tegusa tantsutrupi jaoks. Foto: Aili Sture

Line-tantsupäevale Karula kultuurikeskuses jagus nii liikumisrõõmu kui külalisesinejaid lõunapiiri tagant. Korraldajate sõnul kujunes päev selgi aastal suisa festivaliks.

Karula valla line-tantsurühm «Lüllemäe Laheliin» oli jälle käised üles käärinud ja korraldanud Eesti ja Läti kantrihuvilistele line-tantsupäeva. Seekordne Lüllemäe rahvusvaheline line-tantsupäev oli juba neljas.

Kaheksatunnisesse tantsupäeva mahtus nii üllatusi, esinejaid kui õpetajaid ning osalejate arv ületas saja. Peakorraldajale, neljandat aastat kohalikku tantsurühma kaasatud Ain-Meelis Hannusele oli sellises mõõdus ettevõtmise organiseerimine ja läbiviimine esmakordne. «Tänu heale tiimile sujus kõik üle ootuste hästi. Suurt abi pakkusid nii oma tantsurühma liikmed kui kultuuritöötajad Ene Kaas ja Leili Rätsepp.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles