Tõrva saab uue keskväljaku koos bussijaama ja sümboolse torniga

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva keskväljak hakkab põhimõttelt välja nägema nagu kahe aasta eest valminud ideekavandil nimega «Mulgi kuurort». Küll aga on muutnud mõned algselt kavandatud mustrid, värvid ja kattematerjalid.
Tõrva keskväljak hakkab põhimõttelt välja nägema nagu kahe aasta eest valminud ideekavandil nimega «Mulgi kuurort». Küll aga on muutnud mõned algselt kavandatud mustrid, värvid ja kattematerjalid. Foto: Tõrva LInnavalitsus

Kui kõik läheb plaanide kohaselt, võivad Tõrva südalinnas mais alata suuremahulised tööd keskväljaku ümberehitamiseks niinimetatud Mulgi kuurordiks.

Esimene samm uue keskväljaku poole astuti 2015. aasta alguses, kui arhitektuurivõistluste sarja «Hea avalik ruum» käigus esitatud töödest valis žürii välja ideekavandi «Mulgi kuurort». Nüüdseks on kavandist saanud projekt, leitud rahastus ning peagi lüüakse südalinnas kopp masse.

Video Tõrva keskväljakust ja selle lähiümbrusest:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles