Lüllemäe kultuurimaja helises laste laulust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäel korraldatud piirkondlikul lauluvõistlusel esinesid lapsed seitsmes vanuserühmas. Parimad, kes pääsesid maakondlikule võistulaulmisele, selgitati välja viies rühmas vanuses 3–15 aastat. Fotol on esimeses reas paremalt Enrik Rapur, Teijo Saar ja Kamilla Romani; teises reas paremalt Keiro Ilves, Eliis Sarv koos kolme bändiliikmega, Edvard Varjun ja Kairit-Annabel Liivamägi.
Lüllemäel korraldatud piirkondlikul lauluvõistlusel esinesid lapsed seitsmes vanuserühmas. Parimad, kes pääsesid maakondlikule võistulaulmisele, selgitati välja viies rühmas vanuses 3–15 aastat. Fotol on esimeses reas paremalt Enrik Rapur, Teijo Saar ja Kamilla Romani; teises reas paremalt Keiro Ilves, Eliis Sarv koos kolme bändiliikmega, Edvard Varjun ja Kairit-Annabel Liivamägi. Foto: Sirje Lemmik

Lüllemäel laulsid võistu Tõlliste, Karula, Taheva ja Õru valla lapsed, kelle hulgast tublimad pääsesid maakondlikule võistlusele.

Kollaste tulpide ja õhupallidega ehitud lavale astus 19 noort solisti, neist seitse poisid. Kõige rohkem oli osalejaid 10–12aastaste grupis, kus võistles seitse laulumaiast.

Tervitussõnad lauljatele ja pöidlahoidjatele ütles korraldaja, Karula valla kultuurijuht Ene Kaas. Et veidigi pingeid maha võtta, alustati üritust ühislauluga «Kui sul tuju hea». Enne võistlust esitas kaks laulu kohalik neiu Liina Tsimmer, kes ise aastaid lauluvõistlusel osalenud, nüüd ise laule kirjutab ja Tartus laulmisega tegeleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles