Intervjuu: Naisvaimuliku parimad mõtted tulevad looduses

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Varblane-Palmiste tunneb küll pühade-eelsel ajal, et aega napib, kuid püüab end siiski jagada nii kirikutöö kui ka pärandkultuuriainelise raamatu vahel.
Karin Varblane-Palmiste tunneb küll pühade-eelsel ajal, et aega napib, kuid püüab end siiski jagada nii kirikutöö kui ka pärandkultuuriainelise raamatu vahel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karin Varblane-Palmiste elus nõuavad oma osa nii vaimulikutöö, matkade korraldamine, rahvapärimuste korjamine, õpingud kui pereelu kolme lapse seltsis. Ristiusu kõrval on ta aga tugevasti ka looduseusku.

Olen kirikuasjades võhik ega oskagi õigesti pöörduda ... Kas olete kirikuõpetaja?

Olen lõpetanud Usuteaduste Instituudi ning kuigi viin läbi kõiki vaimulikke toiminguid peale laulatuse ning teen igapäevast kirikutööd, on mul siiski õpetaja ordinatsioon tegemata ja kirikuõpetajaks ma ennast ise ei nimeta. Selleks peab läbima pastoraalseminari, mis vältab aasta aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles