Valgas avas uksed uus pood

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue poe perenaise Tamara Vassiljeva kinnitusel on algus igati paljutõotav. Mõne avatud päevaga täitus ligi sajast müügikohast neljandik.
Uue poe perenaise Tamara Vassiljeva kinnitusel on algus igati paljutõotav. Mõne avatud päevaga täitus ligi sajast müügikohast neljandik. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valgas Vabaduse tänaval avas hiljuti uksed uus kasutatud asjade pood, kus iga huviline saab rentida müügiboksi ning oma kaubale sobiliku hinna kinnitada.

Poe perenaine Tamara Vassiljeva kinnitas, et on kaupluse asukohaga kesklinnas Vabaduse tänava alguses väga rahul. «Kuigi oleme konkurendiga lähestikku, on asukoht igati soodne, sest saab auto ukse ette parkida ning ka jalgsi tulijatele jääb kauplus kohe tee peale. Ruumid sain kätte 1. aprillil ja kaupluse avasin nädala pärast,» selgitas OÜ TamStef omanik Tamara Vassiljeva, kes poele pannud nimeks Steffu Kirbukas.

Kauplusest, mis avatud kõigil nädalapäevadel, käib päevas läbi 20–30 inimest, kellest nii mõnigi lahkub sealt ostuga. / Foto: 
Kauplusest, mis avatud kõigil nädalapäevadel, käib päevas läbi 20–30 inimest, kellest nii mõnigi lahkub sealt ostuga. / Foto: Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles