Kaht suurt tänavat ootab põhjalik remont (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu aastat kirumist põhjustanud ebatasane ja auklik Tartu tänav saab sel suvel uue katte. Tänava remonditööd, mis lähevad maksma üle 200 000 euro, peavad lõpetatud saama sügiseks.
Mitu aastat kirumist põhjustanud ebatasane ja auklik Tartu tänav saab sel suvel uue katte. Tänava remonditööd, mis lähevad maksma üle 200 000 euro, peavad lõpetatud saama sügiseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalastel on põhjust rõõmustada, sest juba aastaid pahameelt põhjustanud Võru ja Tartu tänav tehakse sel suvel korda. Uue katte saab ka hulk kõnniteid.

Hiljaaegu käis linnapea Kalev Härgi Facebooki kontol äge keskustelu Valga tänavate ja kõnniteede olukorra üle. Küsimusi oli linnaelanikel palju. Kas Tartu ja Pika tänava ringristmik õnnestub lõplikult välja ehitada? Kas Tartu tänav saab ometi korda? Mis saab Võru tänavast? Millal Pärna puiesteele väljatulev ja pooleli olev teelõiguke valmis saab? Kuidas jääb Perve tänavaga?

Samas oli ka kiitvaid hinnanguid: linnateed on maateedega nagu öö ja päev; vaadake, kui ilusaks on linn muutunud; kui hea on jalutada Pedeli virgestusalal; Roosi tänav sai korraliku katte.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles