Valga korvpallimeeskond sai napi kaotuse

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka/Maks&Moorits. Foto on illustratiivne.
Valga-Valka/Maks&Moorits. Foto on illustratiivne. Foto: Madis Sinivee/

Alexela korvpalli meistriliigas selgus esmaspäeva õhtul esimene poolfinalist. Rapla AVIS Utilitas alistas koduväljakul BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa 94:85 ja võitis veerandfinaalseeria mängudega 3:0.

Seeria kahes esimeses mängus jäi Valga/Valka kindlalt alla.Kolmandas  kaotas avaveerandi 18:28, kuid asus poolaja lõpuks juhtima 49:44.

Kolmandal veerandil juhtis pikka aega samuti Valga meeskond, kuid viimase minuti ja 19 sekundiga viskas Rapla 6 punkti ja läks juhtima 70:69 . Otsustaval neljandikul kasvatas Rapla kahe minutiga vahe juba 77:69-le. Neli minutit enne lõpuvilet oli seis 85:75 Valga kahjuks, kes kaotas mängu lõpuks üheksa punktiga.

Rapla parimad olid Rasham Suarez 23 ja Martin Paasoja 21 punktiga. Valga/Valka resultatiivseim oli Ivars Zvigurs, kes viskas 26 punkti.

Rapla on võitnud seeria avamängu kodus 92:71 ja kordusmängu Valgas 99:70. Rapla poolfinaali vastane on ilmselt Tartu Ülikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles