Homme algab Tartus Maamess

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess 2016
Maamess 2016 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval algab Tartu Näituste messikeskuses järjekorras 25. Maamess, millest võtab osa läbi aegade suurim arv eksponente. Oma tooteid ja teenuseid tuleb külastajatele tutvustama 500 firmat kümnest riigist.

Maamessi projektijuht Margus Kikkuli sõnul on sarnaselt eelmisele aastale messi tarvis kasutusel 60 000 ruutmeetrit pinda, kuid tänavu on osalevaid ettevõtteid 40 võrra rohkem. «Võimalus seekord veelgi rohkem firmasid võõrustada on tingitud sellest, et D-hall on kolmandiku võrra suurem ning ekspositsioonialad on ka C-halli servas ja turutelgi ümber.»

Sel korral on osalejaid kümnest riigist: Eestist, Soomest, Rootsist, Taanist, Saksamaalt, Belgiast, Poolast, Ukrainast, Leedust ja Lätist. Eeskätt ongi suuremat huvi Maamessi vastu üles näidanud lätlased. «Tänavu panime rõhku Läti-suunalistele kommunikatsioonitegevustele, mis osutusid ka tulemusrikkaks,» nentis Kikkul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles