Joobes juht põhjustas mitmetunnise elektririkke

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus juhtus Patküla ning Võlli ja Mäe tänavate ristmikul. Roolis olnud joobes noormees oli pärast avariid suhtlusvõimeline ning lubati pärast Tartu Ülikooli kliinikumis esmaabi saamist kodusele ravile.
Õnnetus juhtus Patküla ning Võlli ja Mäe tänavate ristmikul. Roolis olnud joobes noormees oli pärast avariid suhtlusvõimeline ning lubati pärast Tartu Ülikooli kliinikumis esmaabi saamist kodusele ravile. Foto: Valga­maalane

Tõrvas sõitis esmaspäeva õhtul auto otsa elektripostile nii, et see murdus pooleks ning teine post jäi vaevu püsti. Kiirabi viis sõidukit juhtinud joobes noormehe Tartusse traumapunkti.

Kagu politseijaoskonna vanemliikluspolitseinik Kaimar Karm lausus, et avariipaigas töötanud politseinike sõnul oli masina roolis olnud 20aastane mees nõuetekohaselt turvavööga kinnitatud, ka oli tal juhtimisõigus. Küll tuvastas politsei tal alkoholijoobe.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk vahendas, et autos oli vaid üks inimene. Mees oli pärast õnnetust suhtlusvõimeline, kuid sai vigastada ja viidi Tartusse traumapunkti vigastuste väljaselgitamiseks ja meditsiinilise abi andmiseks. Pärast esmaabi saamist lubati noormees kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles