Valgas leiavad aset nii heakorra- kui mõttetalgud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna talgud 2012. aastal
Valga linna talgud 2012. aastal Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsus on sel aastal võtnud eest vedada kahed ülelinnalised talgud. 5. mail kella 12st kella 15ni toimuvad heakorratalgud «Pedeli rannahooajaks vormi» ja 6. mail kella 10st kella 16ni mõttetalgud «Paku oma kodulinnale Valgale väärt idee», andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Heakorratalgutel osalejad kogunevad Pedeli rannamaja juurde täna kell 12, et ühiselt teha hea tervise ja kauni kodulinna hüvanguks värskes õhus paar tundi kasulikku tööd. Plaanis on koristada kogu Pedeli jõeäärne ja -ümbrus prügist, viia ära Pedeli virgestusalal olev liigne ja kasutuskõlbmatu inventar ning korrastada mänguväljakute ja spordiplatside liivaala.

Linnapea Kalev Härki sõnul alustatakse seekord heakorratalgutega tööpäeval, sest nädalavahetusel on kaksiklinnas Valgas-Valkas suur heategevuslik Piirilaat ja selleks ajaks soovitakse kogu Pedeli virgestusala juba korda saada. «Ühtlasi läheme kaasa tänavuse talgupäeva märksõnaga valmistumine ja soovime üheskoos linnaelanikega valmistuda Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamiseks.»

Teeme ära talgupäeval, 6. mail saavad kõik osaleda mõttetalgutel ja pakkuda välja erinevaid kingiideid. Linnavalitsuse inimesed koondavad kõigi talguteemaga kursis olevate ja tulemuseni jõudmisest huvitatud inimeste ideed, et teha Valgas EV100 juubeliks kingitus. Piirilaada külalistel on hea võimalus läbi astuda Valga linnavalitsuse telgi juurest, et mekkida valmivat grilli, mõnusas seltskonnas pisut juttu puhuda ning toredaid ideid genereerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles