Inimese õigus: kolm nädalat surnud koera seltsis

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Täht ei olnud kuidagi nõus loobuma oma looma surnukehast, naine soovis, et surma põhjused selgitaks välja ekspertiis.
Linda Täht ei olnud kuidagi nõus loobuma oma looma surnukehast, naine soovis, et surma põhjused selgitaks välja ekspertiis. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valgas E. Enno tänavas elab 80aastane kange iseloomuga proua Linda Täht, kelle peale ei hakka ametnike palved ega veenmised. Proua koer suri, naine aga keeldus teda matmast.

Täht oli kindel, et tema seltsilise, suurt kasvu belgia lambakoera surma taga on kuri inimene. Tegelikult puhas kurjus ise, sest tema korterisse olevat sisse murtud, asju varastatud ja koer tapetud. Ja see ei olevat olnud esimene kord, naise jutu järgi on varemgi mitu tema looma samal moel otsa leidnud.

Täht on kange naine: leiab põhjuse pragada kõigiga, kes lähikonnas elavad. Paraku ei ole ka naabrid temaga rahul. Meelehärmiks põhjust jagub mõlemal poolel. Proua kurdab, et naabrid on narkomaanid ja varastavad; naabrid jälle, et Täht risustab ümbruskonda ja peab korteris lärmavat koertekarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles