Auto paiskus kurvis teelt välja (6)

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva varahommikused esimesed sõitjad leidsid Hummuli vallas Hummuli-Jõgeveste tee kurvilisel lõigul teelt välja, vastu puid paiskunud ja rusuhunnikuks muutunud universaalkerega sõiduauto BMW.

Hommikul sündmuskohal käinud piirkonnapolitseinik Aleksander Zemskovi sõnul oli õnnetus aset leidnud ja politseile sellekohane teade laekunud juba teisipäeva õhtutundidel. Teatajaks oli juhuslik pealtnägija. Liiklusõnnetuse asjaolud ja auto omanik on praegusel hetkel väljaselgitamisel.

Esialgsel vaatlusel tundub, et tegemist võiks olla «õnneliku» õnnetusega, kuna vaatamata sellele, et masina esimene ja tagumine osa oli kokkupõrkes deformeerunud ning autojuppe leidus isegi metsa all, oli salong terve ja uksed avanesid tõrgeteta. Terved olid ka autoklaasid ja näha ei olnud mingeid märke sellest, et inimene oleks vigastada saanud.

Auto oli esmase mulje põhjal sõitnud Hummuli poolt Jõgeveste suunas, kurvis suure hooga teelt välja kaldunud, kraavipervelt esiotsaga vastu teeäärseid puid põrganud ja sellest löögist teinud poolpirueti. Nimetatud lõigul on tee kurviline ja väljasõidud selles kohas on sagedased. Sellegipoolest ei ole enne kurvilist lõiku maanteeameti poolt pandud hoiatavat liiklusmärki.

Kuna juht oli sündmuskohalt lahkunud, ei ole politseil hetkel teada tema isik, ega võimalik joove õnnetuse hetkel. Märkimist väärib veel asjaolu, et masinal kas puudusid registrinumbrid või olid need avariijärgselt kere küljest eemaldatud. Juhtumiga tegeleb politsei.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles