Viie riigi kettagolfimängijad võistlevad Otepääl

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disc-golf. Foto on illustratiivne.
Disc-golf. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Otepääl toimub 3. ja 4. juunil kahepäevane disc-golfi festival, kuhu on registreerinud end 270 mängijat Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Võistlus peetakse kolmel rajal ning iga mängija peab läbima Kuutsemäe, Meegaste ja Valgjärve disc-golfi raja.

«Disc-golfi festivali korraldamise plaan on olnud meil juba pikalt. Nüüd pani õla alla ka Rootsi kettabränd Latitude64 ning üheskoos teeme selle ära», ütles korraldaja ja Chilli Disc Golfi klubi asutaja Silver Leetma.

Kohale tulevad tippmängijad ka naaberriikidest. Soomest osalevad teiste seas Juho Parviainen, Teemu Nissinen (Euroopa 6.) ja Janne Hirsimäki.

Eesti tippudest on kohal ka disc-golfi esipaar Silver Lätt ja Kristin Tattar. Leedut esindavad teiste seas Karolis Lukosevicius, Gabrielius Gricius ja Mindaugas Pošius.

«Huvi taolise festivali vastu on väga suur, sest üritus müüdi välja vaid 4 tunniga,» kommenteeris Leetma. Võistlus on mõeldud nii harrastajatele kui tippmängijatele. Kuutsemäe, Valgjärve ja Meegaste rada pakuvad väljakutseid igale mängijale.

Latitude64 Disc Golfi festivali korraldab disc-golfi klubi Chilli Disc Golf MTÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles