Lastekaitsepäeva rongkäik seiskab pühapäeval Tõrvas liikluse

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva kesklinn
Tõrva kesklinn Foto: Taavi Niittee/Valgamaalne

Tõrvas tähistatakse pühapäeval etteruttavalt lastekaitsepäeva ja selleks puhuks korraldatav rongkäik sulgeb linna läbival Tõrva–Pikasilla maanteel ennelõunal lühikeseks ajaks liikluse.

Tõrvas suletakse pühapäeval kella 10.30-10.45 lastekaitse päeva rongkäigu ajaks 15 minutiks liiklus. Muudetud liikluskorraldus puudutab Tõrva–Pikasilla maantee esimest 600 meetrit ehk Sõpruse pargist kuni Puiestee tänavani ulatuvat lõiku. Samuti ei saa autod rongkäigu ajal sõita Puiestee tänaval alates Tartu tänavast kuni Vabadussõja ausambani. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Lastekaitsepäeva tähistatakse 1. juunil, et juhtida tähelepanu laste heaolule ja õigustele ning lastekaitse tähtsusele laiemalt. Esimest korda kuulutati lastekaitsepäev välja ülemaailmsel laste heaolu konverentsil 1925. aastal. Tähtpäeva järjekindel tähistamine algas aga aastast 1954.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles