Kool korraldab heategevusliku laada

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasiumi õpilased Gustav Wulff-Õie 150. aastapäeva laadal 2015.aastal.
Otepää gümnaasiumi õpilased Gustav Wulff-Õie 150. aastapäeva laadal 2015.aastal. Foto: Monika Otrokova

Otepää gümnaasium korraldab 2. juunil kell 10–13 Otepää keskväljakul heategevusliku lastekaitsepäeva kevadlaada. Tulu läheb kooli 110 aasta juubeli ürituste korraldamiseks.

Gümnaasiumi direktor Külle Viks ütles, et 2017. aasta on koolile tähtis: 3.oktoobril täitub 110 tegevusaastat. 1907. aastal Nuustaku kooliseltsi asutatud emakeelne progümnaasium on esimene emakeelne maagümnaasium. Linnades alustati emakeelse hariduse andmisega 1906. aastal, kui avati esimene eestikeelne erakeskkool – Eesti Noorsoo Kasvatuse Seltsi I järgu Tütarlaste Kool Tartus, praegune Miina Härma gümnaasium.

«Juubeliaastale on koolis pühendatud palju sündmusi, üks neist on heategevuslik laat, mille tulu läheb Otepää Gümnaasium 110 juubeliürituste korraldamiseks,» selgitas Külle Viks. «Laadapäeval on avatud nii müügiletid kui kohvikud, toimuvad nii laadaloterii kui sportmängud, esinemisalal saab näha soliste ja kollektiive.»

Laadal teeb oma esimese avaliku etteaste Otepää gümnaasiumi noortebänd 4 kromosoomi.

Ettevõtmise korraldab Otepää gümnaasium koostöös Otepää kultuurikeskuse ja Otepää avatud noortekeskuse ning restoraniga Ugandi Resto. Halva ilma korral toimub laat Otepää gümnaasiumis.

Seoses laadaga on kell 9–14 Otepää keskväljak liikluseks suletud. Ugandi Resto parkla ja Merle Lillepoe esine tänav on liikluseks avatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles