Väikesed loodusesõbrad noppisid taas auhindu

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi koos külvatud herned polnud klassi suurte akende peal kasvatamiseks just sobivad, said õpilased hea kogemuse.
Kuigi koos külvatud herned polnud klassi suurte akende peal kasvatamiseks just sobivad, said õpilased hea kogemuse. Foto: Kairi Voode

Valga põhikooli 3.d õpilased said Keskkonnakäpa konkursil mitu tunnustust: nii kogukonna kaasaja kui rahva lemmiku tiitli.

Õpilaste tegemistega on hästi kursis ka nende vanemad, kes klassijuhataja Kairi Voode sõnul kandidatuuri konkursile esitasidki. «Rahva lemmiku tunnustusest saime kodulehel juba eelnevalt teada, kuid kogukonna kaasaja tunnustus tuli suure üllatusena,» sõnas klassijuhataja.

«Mis meile kogukonna kaasaja tunnustuse tõi, ongi täpsemalt teadmata. Ehk see, et osaleme klassiga paljudes projektides, kuidagi on meil välja kujunenud just keskkonda hoidvad tegemised. Mul on väga vedanud ka vanematega, kes toetavad ning innustavad. Puhas rõõm, kui meie tegemised jõuavad väljaspoole klassiruumi,» lisas Voode.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles