Tõrva uus keskväljak ootab Loitsu ära

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva keskväljaku uuendamine tekitab ettevõtjates vastakaid tundeid. Mõni tunneb rõõmu, et kesklinn atraktiivsemaks muutub, mõni aga muretseb, kuidas remondiperiood üle elada.
Tõrva keskväljaku uuendamine tekitab ettevõtjates vastakaid tundeid. Mõni tunneb rõõmu, et kesklinn atraktiivsemaks muutub, mõni aga muretseb, kuidas remondiperiood üle elada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ehitustööd Tõrva südalinnas algavad tõenäoliselt juuli lõpunädalatel. Enamik väljakust peaks valmima juba selle aasta sees.

Linnapea Maido Ruusmanni sõnul on nad hankemenetlusega viimaks faasis, kus välja on valitud ettevõte, kellega edasi minna. «Taotlusi hankemenetlusest osa võtta laekus neljalt ettevõtjalt, kuid kvalifitseerus üks: Merko Ehituse ja Merko Infra ühishange.» Teiste pakkujate puhul avastati puudusi nii linnavalitsuse kui Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) läbi viidud dokumentide kontrolli käigus.

«Meil on siiralt hea meel, sest Merko puhul on tegemist usaldusväärse ja võimeka tegijaga,» ütles Ruusmann. Ta märkis, et eelseisvad mahukad ehitustööd vajavad kindlasti professionaalset juhtimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles