Riidajas kõlas kaunis akordionimuusika

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtupoolikul  esinesid Riidaja kultuurimajas Torupillitalus suvelaagris olnud akordionistid. Õpilaste kõrval astusid rahva ette ka õpetajad.

Kontserdi avas Narva Koorikooli akordionistide õpetaja Viktor Tarassov, kes esitas loo pealkirjaga „Pariisi kaskaad”. Esineti nii üksikult, paarikaupa kui ka triodena. Kõlasid imekaunid muusikapalad nagu „Bugi-bugi”, „Memory”, ”Lõbusad haned” ja „Mustad silmad” ning mitmed teised teada-tuntud muusikapalad. Kõlasid lood ka Raimond Valgre loomingust.

Veidi üle tunni kestnud kontserdil sai kuulda ja nautida lisaks kaunitele muusikalugudele ka noorte akordionistide kõrgel tasemel professionaalset akordionimängu. Kontserdi lõpuosas esinesid Narva Koorikooli ja Narva-Jõesuu ning Abja muusikakooli ühendansambel, kus mängis 15 noort muusikut ja kaks õpetajat. Abja rahvatants kõlas toredasti ja tuttavlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles