Valgete Teede Rattaralli kulges üle Lõuna-Eesti kuplite

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval startis Sangaste lossi õuelt neljandat korda toimunud Valgete Teede Rattaralli, mille kahel distantsil mõõtsid kilomeetreid erineva tasemega võistlejad. Pikal distantsil oli võidukas Alo Jakin.

79,5 km pikkuse põhidistantsi võitis teist korda (2014. aastal esimest korda) Alo Jakin (HP BTP - Auber93). Võitja sõnul on Valgete Teede Rattaralli näol tegemist ääretult unikaalse ja vajaliku rattavõistlusega Eesti rattakalendris. „Võrreldes teiste rattavõistlustega pakub võistlus lisaks huvitavale rajale, erinevatele rajakatetele palju emotsionaalset vaheldust ning on samal ajal tipptasemel korraldusega. Antud võistlus võimaldab maanteeratturitel arendada oma jalgrattaratta valitsemist ning lisab vaheldust tavapärastele asfaldisõitudele. VTRR võiks olla kohustuslik sõit kõigi tõsiste Eesti ratturite võistluskalendris,“ võttis Jakin võistluse olemuse kokku.

Justkui Pariis-Roubaix Eesti variant

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles