Valga petankerid võtsid võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Laupäeval Valgas Pedeli mänguväljakul aset leidnud Baltic Cup võistluse viimasel etapil saatis edu Valga petankereid. Lisaks etapivõidule võeti ka karikasarja üldvõit.

Baltic Cup Valga osavõistlusest võttis osa ligi 30 meeste ja naiste triot Eestist, Lätist ja Leedust. Naiste arvestuses pani oma paremuse maksma ning võtsid lisaks etapivõidule ka sarja üldvõidu Valga esimene võistkond koosseisus Siiri Baranova, Ille Sõrmus ja Maris Rõõm. Meeste arvestuses sai üldvõidu Läti trio Warriors koosseisus Edgars Silovs, Kristaps Stepinš ja Juris Silovs.

Möödunud nädala teisipäeval viidi Pedeli petangiväljakutel läbi ka Valga esimesed meistrivõistlused petangi tulistamises. Võistlema saabus 21 mees- ja neli naisvõistlejat. Kuna võistlus peeti ühel väljakul, lõppes jõuproov alles südaööl ja võitjad selgusid autotulede valguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles