Rõõm enda ületamisest

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Nädalavahetusel oli Valgas liikumas tavapärasest enam heas sportlikus vormis inimesi: aset leidsid Eestimaa linnade suvemängud, kus võisteldi kümnel alal. Seejuures oli tegu juba teise taolise sportliku suursündmusega Valgas lühikese aja jooksul. Märtsi algul said siin teoks Eestimaa talimängud.

Mõlemad võistlused korraldas Eestimaa Spordiliit Jõud, kes teeb tänuväärset tööd liikumisharrastuse edendamisel. Liidul on ka maakondlikud organisatsioonid, kes korraldavad erilaadseid spordivõistlusi – näiteks Valgamaa jooksusarja. Sel moel tuuakse sportlike tegevuste juurde inimesi, kes pole mingid tippatleedid, kuid hoolivad oma tervisest ja tunnevad rõõmu aktiivsest liikumisest.

See, et üleriigiline spordiliit Valgas lühikese ajaga kaks laiahaardelist võistlust korraldas, näitab ühelt poolt usaldust siinsete spordijuhtide – eelkõige Valgamaa Spordiliidu eesotsas seisva Rein Leppiku – vastu. Teisalt näitab see, et Valgas on piisavalt heal tasemel sportimisvõimalused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles