Küsitlus: Kuivõrd läheb teile korda, et Eesti on Euroopa Liidu eesistujariik?

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AIVO KÕRKJAS
AIVO KÕRKJAS Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

AIVO KÕRKJAS, kodune

«Läheb ikka korda – ega ära küll ei ütleks. Hea on, kui ta on esikohal – siis oleks täitsa jama, kui ta oleks tagumine riik. Olgu või pool aastat eesistumist – ikkagi üleval, saab uhkust tunda. Mina küll selle vastu ei ole, et Eesti praegu eesistujariik on.»

AIN PENEK
AIN PENEK Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

AIN PENEK, müügiesindaja

«Kursis olen, tean seda. Euroopa riikide ministrid käisid siin meie metsades ja vaatasid – mingi kajastuse see kindlasti leiab. Eks see natuke Eestit ikka tutvustab. Isiklikult mulle see eriti korda ei lähe. Mida see lihtsale inimesele annab, et oleme pool aastat eesistujariik?»

MIHKEL ENOK
MIHKEL ENOK Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

MIHKEL ENOK, pensionär

«Ega see halb asi ole, mina pooldan seda. Läheb mulle küll korda. Olen suur poliitikahuviline, igal õhtul vaatan telekast uudiseid.»

LEMBIT MEKK
LEMBIT MEKK Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

LEMBIT MEKK, töövõimetus­pensionär

«Mulle läheb see korda keskmiselt, nii ja naa. Põhimõtteliselt võib küll olla eesistujariik, kui tahab – häda pole midagi. Poliitika mind ei huvita, sest kõik on üks segapudru.»

SERGEI RAMANOVITŠ
SERGEI RAMANOVITŠ Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

SERGEI RAMANOVITŠ, töötu

«Läheb küll korda, olen kursis sellega. Meeldib, et Eesti on esimene, mis siis, et pool aastat. Natuke vaatan poliitika asju ka.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles