Kadunud tüdruk tuli koju tagasi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin
Kätlin Foto: Politsei

Politsei palus hommikul kaasabi selgitamaks nädalavahetusel Tartumaal Võnnu vallas oma kodust lahkunud 15aastase Kätlini asukohta.

Keskpäeva paiku andis politsei teada, et tüdruk tuli koju tagasi ning tema elule ega tervisele ohtu ei ole.

„See on kirjeldamatu, millist muret tunnevad vanemad, kelle laps on kolm ööd kodust ära ja kadunud. Olgugi, et tüdruk tuli ise koju tagasi ja temaga on kõik korras, selgitame koos perega põhjalikult välja probleemi tagamaad. Sealhulgas uurime, kus laps viibis, millega tegeles ning milline lahendus oleks lapse ja tema vanemate huvidest lähtudes kõige sobivam,“ ütles noorsoopolitseinik Kristina Johanson.

Lähedased palusid politsei abi tüdruku leidmiseks päev pärast seda, kui Kätlin ööseks koju ei tulnud.

„Olgugi, et tüdruk on varemgi kodust lahkunud ja mõni aeg hiljem naasnud, ei vähenda see lähedaste ja politsei muret selle pärast, kas temaga on kõik hästi. Kogusime infot inimestelt, kellega tüdruk läbi käib ning samuti kontrollisime sihtotsingutega kohti, kus ta teadaolevalt viibida võiks,“ kirjeldas Johanson politsei ja lähedaste pingutusi tüdruku asukoha tuvastamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles