Uudistada sai sõjatehnikat ning koertetrikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga militaarfestivalil on tegevusi ja vaatamist nii väikestele kui suurtele. Kel vanavaralaadal käidud, sai seejärel minna Valga haigla parklasse uudistama sõjatehnikat.

Näha sai tanki, roomiksõidukeid, taktikalisi veoautosid ja soomukeid ning hulgaliselt erinevaid käsirelvi. Eriti lõbus oli lastel, kes said soovi korral ka sõjamasinatesse sisse ronida. Valga poisid Timo ja Karel seda võimalust ka kasutasid. „Ägedad masinad, ega neid iga päev ei näe. Olen juba mitmel aastal sõjatehnikat vaatamas käinud, lähen kindlasti ka sõjameeste marssi ja ka lahingut vaatama,” sõnas Karel.

Valga linnapargis näitasid oma oskusi Pille Lahesoo treeningugrupi koerad. Koerad demonstreerisid vaatajatele oma õpitud oskusi ja kuulekust. Takistusrada läbides tuli koertel hüpata üle tõkete ja läbi rõnga, roomata läbi tunneli. Nii mõnelgi koeral oli raskusi keskendumisega ja oma peremehe käsklustele allumisega, sest ümberringi oli nii palju põnevat ja hulk uudistajaidki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles